15 Mart 2015 Pazar

Hepimiz hayvanız, yanmakla azalmayız!

Evet mesele 3-5 köpek. Yeryüzünde ne zaman birileri özgürlük taleplerini dile getirse bahsettiğiniz vicdanlarda açılan kara leke dilinizden eksik olmuyor. Ne zaman bir katliam olsa, o katliamın etrafında sizleri görüyoruz. 
Basın açıklamamızda rahatlıkla görülebileceği gibi ne hayvanı ne insanı ne de yeryüzünü bir diğerinden sizler gibi üstün tutmuyoruz. Hepsinin değeri bizim için aynı. Bunu görmek isterseniz çok uzağa değil sofralarımıza bakın.
Bizim sofralarımızda sömürdüğünüz, katlettiğiniz, hakaretlerinize konu olan hayvanların ölü bedenleri yok. Sizler gibi sömürüden, kandan beslenmiyor, yeryüzünde tüm canlıların yaşam hakkı olduğunu savunuyoruz.
Manşetlerinizin, özgürlük savunucusu insanların vicdanlarını karartacağını düşünüyorsanız yanılıyorsunuz.
Haberinize konu olan ''bu tip varlıklar'' yaptığınız katliamları, hiçbir şeyden korkmadan karanlık suratlarınıza haykıracaktır.
Kalbimiz var acıyor, gözlerimiz var görüyor, kulaklarımız var duyuyor. Görmek, duymakla kalmıyor; tekrar ediyoruz: Hepimiz hayvanız, yanmakla azalmayız!
Aktimiz katliam savunucularıyla değil, yeryüzü ve onun sakinleriyledir.
https://www.facebook.com/video.php?v=341410142723079

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright © Bağımsız Hayvan Özgürlüğü Aktivistleri Design by Free CSS Templates | Blogger Theme by BTDesigner | Powered by Blogger